90 capsule Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista

Cod produs: 8445290870018 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
115 lei
Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista este acum disponibil și într-un pachet mai mare, cu 90 de doze. Savurați acest espresso scurt, întunecat și aromat pentru și mai mult timp cu această nouă cutie mai mare.

Nescafé Dolce Gusto Barista este o cafea îndrăzneață, cu o aromă bogată și puternică, un corp asemănător unui sirop, o cremă groasă și catifelată și un gust intens. Un Nescafé Dolce Gusto Barista poate fi un shot mic – puțin mai mic decât un espresso standard – dar are note complexe de caramel, castane prăjite și fructe roșii închise.

Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista este un espresso de intensitate medie, ceea ce îl face perfect pentru o pauză la mijlocul dimineții sau după cină. Capsulele conțin boabe Arabica și Robusta măcinate și prăjite bogat, pregătite cu grijă de experții de la Nescafé pentru o experiență de aromă revigorantă.

O capsulă de Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista face o porție de 35 ml. Un pachet conține 90 de capsule pentru 90 de cești de Nescafé Espresso Barista. Capsulele pot fi utilizate în toate aparatele de cafea cu capsule Nescafe Dolce Gusto.
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare