Pasta de Dinti Anti-Tartru, 100ml, Pasta Del Capitano

Cod produs: 8002140139109 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
11 lei
Pasta de dinti anti-tartru – Pasta del Capitano este ideala pentru o igiena orala corecta zilnica si poate fi folosita indeosebi de fumatori. Nu contine parabeni, triclosan, lauril-sulfat de sodiu (SLS) si conservanti donori de formaldehida.

In compozitia acestei paste de dinti exista urmatoarele substante principale:

molecula unica Sulfetal ZN®, cu actiunea antibacteriana a zincului, garanteaza igiena completa a cavitatii bucale;

pirofosfati, salvie si cimbru – ajuta la prevenirea tartrului dentar si improspatarea respiratiei;

menta naturala si organica – un ingredient pretios de origine naturala care reprezinta o solutie sigura pentru igiena orala a intregii familii.

Ingredientele pastei de dinti anti-tartru – Pasta del Capitano: sorbitol, aqua, hydrated silica, glycerin, tetrasodium pyrophosphate, polysorbate 60, zinc coco-sulfate, disodium pyrophosphate, aroma*, cellulose gum, propylene glycol, sodium monofluorophosphate, sodium saccharin, zinc lactate, sodium carbonate, sodium fluoride, zinc citrate, thymus vulgaris flower/leaf extract, salvia officinalis extract, limonene, linalool, CI 47005, CI 42051, CI 77891.

Contine menta din agricultura ecologica – aceasta din urma promoveaza biodiversitatea mediului in care are loc si limiteaza sau exclude utilizarea produselor sintetice.

Mod de utilizare si avertizari: copiii de 6 ani si cei cu varste mai mici trebuie sa foloseasca o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare, iar periajul se face sub supravegherea unui adult pentru a minimiza inghitirea pastei de dinti. In caz de ingerare de fluor din alte surse, consultati un dentist sau un medic. Dupa ce a fost aplicata pasta de dinti pe periuta, inchideti capacul tubului. Ulterior, incepeti sa efectuati miscari circulare sau de sus in jos, pe lungimea dintilor, avand arcadele indepartate. Periati-va 3-4 minute de cel putin doua ori pe zi, iar in timp ce va spalati pe dinti, opriti apa – gestul dumneavoastra conteaza in misiunea omenirii pentru protejarea mediului inconjurator, a planetei.

La finalul periajului, clatiti-va gura cu o cantitate mica de apa, tinand-o timp de 20-30 de secunde. Nu uitati de periajul limbii care este foarte important in eliminarea bacteriilor si a mirosului neplacut, de folosirea atei dentare, macar o data pe zi si a apei de gura, de cate ori este nevoie. Atentie: dusurile bucale nu inlocuiesc periajul dintilor, ci doar il completeaza.

Perioada de valabilitate dupa deschidere exprimata in luni (12 M) pe cutie si pe tub se refera la produsul pastrat corect si in conditii normale, previzibile de utilizare. In cazul in care apar reactii alergice, opriti folosirea. Contine: fluorura de sodiu si monofluorofosfat de sodiu.

Pasta del Capitano ofera produse sigure, eficiente si testate stiintific. Este un brand italian care a luat nastere in urma pasiunii si experientei consolidate a doctorului farmacist Ciccarelli, intotdeauna sinonim cu excelenta in domeniul igienei orale.

Forma de prezentare: 100 ml.
Gramaj produs: 100ml
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare